Telefon
WhatsApp

2020-2021 EĞİTİM YILI BAŞLIYOR

Bismillah dedik ve yeni dönem veli bilgilendirme toplantılarımıza 19 Ağustos Çarşamba günü 7. ve 8. sınıflarımızla başladık. Maske-mesafe-temizlik kuralı gözetilerek  gerçekleştirilen ve ayrı  iki oturum şeklinde  düzenlenen 7. ve 8. sınıf toplantılarına katılan velilerimize teşekkürr ediyoruz.

22 Ağustos cumartesi  günü ise ilkokul birinci sınıflarımızın velileriyle bir araya geldik.  Velilerimize vakıf salonumuzda yeni dönem hakkında bilgilendirme sunumu yapıldıktan hemen sonra kura ile sınıf öğretmenlerimizin belirlenmesi gerçekleşti.

Vakıftaki programdan sonra velilerimiz kura ile belirlenen sınıf öğretmenleri  ile birlikte kendi sınıflarında özel sınıf toplantısı da gerçekleştirdiler .

Hafta içinde ise öğretmenlerimizin öğrencileri ile birebir özel tanışma buluşmaları olacak.

21 Eylül tarihinden önce 31 Ağustos  ta yeni döneme online olarak başlayacak velilerimizin de  en büyük dileği okulların bir an önce yüzeye eğitime başlaması.  Sınıflarında velilerimize yeni dönem çalışmaları hakkında bilgilendirme yapan öğretmenlerimizin de velileri kadar heyecanlı oldukları  gözden kaçmadı. Toplantımıza  katılan velilerimize teşekkür ediyoruz.

Sınıf toplantılarımız önümüzdeki hafta da devam edecek ayrıca yedinci sınıflarımızla 24 Ağustos pazartesi günü uzaktan eğitimle , sekizinci sınıflarımızla ise yüz yüze eğitimle derslerimiz başlamış olacak.

2020 - 2021 yılı sağlıklı , hayırlı, başarılı bir yıl olsun. Selam ve dua ile.

 

#toplantı #veli #velibilgilendirme #örgünegitim #uzaktanegiitim  #yüzyüzeegitim #anasınıfı #ilkokul #ortaokul #istanbulmedeniyet