Telefon
WhatsApp

12 EKİM VE YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) yüz yüze eğitime geçiş planlaması doğrultusundaki ikinci aşamada, 12 Ekim Pazartesi günü , ilkokul 2-3-4.sınıflar , köy okulları, 8. ve 12. sınıflar, lise hazırlık sınıfları ile özel gereksinimli çocukların okullarında da yüz yüze eğitim başlatıldı.

Uzun bir aradan sonra  anasınıfı , ilkokul ve ortaokul 8.sınıf öğrencilerimizle hep birlikte okulu şenlemiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Milli Eğitim Bakanlığının açıklaması doğrultusunda sınıflarımız iki gruba ayrılıp , ikişer gün okulda yüz yüze eğitim alsalar da okulumuzda aynı zamanda beş gün boyunca sınıflarda online eğitim öğretim de kesintisiz etkili bir şekilde devam ediyor.

İstanbul Mahir olarak bu süreci en güzel şekilde yöneten öğretmenlerimize ve öğretmenlerimize destek olan sevgili velilerimize teşekkür ediyoruz.

Biliyoruz ki çocuklarımız için kaybedecek zamanımız yok. Bugünü en güzel şekilde tamamlamak , Allahın izniyle onların yarınımızın güçlü bireyleri olmalarına çok büyük katkı sunacak.

Bu günler geçecek elbet. Maske ve mesafe olmadan birbirimize daha güçlü bağlanarak hayatımıza devam edeceğimiz günler için kurallara titizlikle uymaya devam edelim. 

Ortaokul 5-6-7.sınıflarımızla da sağlıkla hayırla en yakın zamanda kavuşmayı diliyoruz.

Sağlık, afiyet , huzur ve mutluluk dolu günlerimiz bol olsun.