Telefon
WhatsApp

HÜZÜNLÜ TÖRENLE ONLİNE DERSLER BAŞLADI

31  Ağustos pazartesi sabahı okul bahçemizde  2020 - 2021 eğitim yılı açılış bayrak töreni yapıldı. Saat 9.00 da instagram üzerinden canlı olarakta yayınlanan bayrak törenimiz bahçede öğretmenlerimizle gerçekleşti. Öğrencisiz gerçekleşen tören gerek öğretmenlerimizi gerekse yayını izleyen velilerimizi hüzünlendirdi. 

Tören sonrası tüm öğretmenlerimiz sınıflarına geçtiler ve uzaktan eğitim derslerine başladılar.

İlkokul 1-2-3-4.sınıflarımızda ve ortaokul 5-6-7 .sınıflarımızda belirlenen ders programı ile işlenenen derslerimiz ilgili sınıflarda zoom üzerinden yapılıyor.

Okul idaremiz tüm sınıflara   bilgisayar, mikrofon , ses sistemi , kamera , mevcut akıllı tahtaların dışında beyaz tahta yerleştirerek  uzaktan eğitimde aksaklık yaşanmaması adına tüm tedbirleri aldı. 

İlk gün heyecanını yaşayan bir çok öğrencimiz ekran başına okul formasıyla geçti.  Evler okula , odalar sınıfa döndü. Sloganımız  - EVİMİZ OKULUMUZ - unutulmadan derslerimiz başladı. Öğretmenlerimizin heyecanı da oldukça fazla idi. Her ne kadar uzaktan eğitim derslerini başarıyla devam ettirselerde hem öğretmenlerin hem de veli ve öğrencilerin en büyük dileği  bir an önce yüzyüze eğitime başlanması .


24 Ağustosta yüz yüze eğitime başlayan 8.sınıflarımızdan sonra 31 Ağustosta  anasınıflarımızda yüz yüze eğitime başladı. 

Yüz yüze eğitim başlayana kadar devam edecek online derslerimizde öğretmenlerimize destek sağlayacak tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

2020-2021 Eğitim yılının başarılı, sağlıklı , hayırlı bir yıl olmasını diliyoruz.