Telefon
WhatsApp

İDLİBTEKİ DRAMA ŞAHİT OLDUK

Okul müdürümüz Mustafa Ertürk hocamız ve beraberindeki müdür yardımcımız ve İHH çalışanları okulumuzun acil yaşam evleri tefrişatı için çok kısa bir sürede toplanan bağışı teslim etmek , aynı zamanda biten Acil Yaşam Evlerini ziyaret edip , İHH nın bölgedeki çalışmalarına şahit olmak için gerçekleştirdikleri 2 günlük programlarını tamamladılar.

Ziyaretleri sırasında hocalarımızın gördükleri manzaralar karşısında bize aktardığı en önemli mesaj  "Elimizdeki nimetlere çok şükretmeliyiz. Ve bu nimetlere şükrederken muhakkak az çok demeden iyilik yapmalı, dua almalıyız."

Okul Müdürümüz Mustafa Ertürk konuyla ilgili olarak okulumuzun sosyal medya hesabında şu yorumu yaptı ; 

"Hatay Reyhanlı' ya yakın sınır bölgesinde büyük bir dram yaşanıyor. Bizde şahit olduk. Belki deryada damla bir yardımımız oldu okul olarak ama ateşe gagasında su taşıyan kuş misali elimizden ne kadar gelirse uzatalım mazluma elimizi...Bizi her projede destekleyen velilerimize ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Rabbimiz hepsinden razı olsun. İyiliklerini karşılarına çıkarsın. Amin"

Hocalarımızın ziyaretleri ile ilgili görüntülerle oluşturulan "İdlib e iyilik" videosunu izleyen velilerimizde çok anlamlı mesajlar paylaştılar. Mesaj gönderen , duygularını bizlerle paylaşan velilerimize de teşekkür ediyoruz. 


Allah dünyadaki mazlum müslüman kardeşlerimize el uzatan iyilikseverlerin sayısını artırsın. İyiliğe vesile olanlardan , iyilik yapanlardan razı olsun. Ve Ümmeti Muhammedi en yakın zamanda feraha çıkarsın.
Amin

Videomuza okulumuzun instasgram sayfası ve youtube kanalından ulaşabilirsiniz.


#idlib #acilyaşamevi #çadırkent #briketev #iyilik