Telefon
WhatsApp

Lise Tanıtım Gezileri 2022

✔️Okulumuz Rehberlik Birimi tarafından birinci dönem planlanan ama okulların pandemi sebebiyle randevu vermemesi üzerine ikinci döneme ertelenen 8.Sınıf öğrencilerimize yönelik motivasyon sağlama amaçlı lise okul tanıtım gezilerinin ilki 16 Şubat Çarşamba günü Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne düzenlenmişti.

✔️Öğrencilerimiz bu gezi sonrasında da ziyaret isteğimizi kabul eden okulların verdiği program dahilinde her hafta bir ya da iki okulu ziyaret etme, okulları gezip sorularına cevaplar alıp, yerinde bilgi sahibi olma fırsatı edindiler.

Ziyaret edilen okullar;

✨ Teknopark İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

✨Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi

✨Pendik Ömer Çam Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi (Erkek)

✨ Pendik Şehit Adil Büyükcengiz Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi (Kız)

✨Maltepe Fen Lisesi

✨ Gönüllü Hizmet Vakfı Mustafa Saffet Fen Lisesi

✔️Ziyaret edilen okullardan Gönüllü Hizmet Vakfı Mustafa Saffet Fen Lisesi’nde okul tanıtımını öğrencilerimize, ortaokulumuzun 2020 mezunlarından ve şu anda 10.sınıf öğrencisi olan Hanife Zeynep Berber yaptı. Öğrencimize teşekkür ediyoruz.

✔️Ziyaret edilen okullardan Maltepe Fen Lisesi 10.sınıfında bir mezunumuz, Gönüllü Hizmet Vakfı Mustafa Saffet Fen Lisesi 9. ve 10.sınıflarında birer mezunumuz, Pendik Ömer Çam Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi hazırlık sınıfında üç, 9. ve 10.sınıflarında birer mezunumuz öğrenimlerine devam etmektedirler.

✔️8.sınıf öğrencilerimizi okullarında en güzel şekilde karşılayan ve misafir eden tüm okul Müdürlüklerine, rehber öğretmenlerine, tanıtım sunumlarını yapan müdür yardımcılarına, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ediyoruz.

✔️Okul tanıtım gezilerini planlayan okul idaremize, rehberlik birimimize ve tanıtım programlarında öğrencilerimize eşlik eden hocalarımıza da teşekkür ediyoruz.

Gezilerimiz hayırlara vesile olsun. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize LGS 2022 çalışmalarında başarılar diliyoruz.