Telefon
WhatsApp

NAMAZ AŞIĞI YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ 2022


✔️İlki 2014-2015 öğretim yılında yapılan ve Değerler Eğitimi Zümremizin takibiyle gerçekleştirilen Namaz Aşığı yarışmamızın 8.si 28 Mart Pazartesi sabah namazı ile başladı. 24 Nisan Pazar akşamı yatsı namazıyla son buldu.

✔️İlkokul 1.sınıftan ortaokul 8.sınıfa kadar farklı kurallarla günde beş vakit namazın dört hafta düzenli kılınmasını sağlayan yarışmanın Ramazan ayı içerisine gelmesi bambaşka güzelliklere vesile oldu.

✔️29 Nisan Cuma günü okulumuz konferans salonunda yapılan ödül töreninde hem namaz aşıkları ödüllerine kavuştu hem de Kur’an-ı Kerim dua-sure ezberi kur belgeleri ilgili öğrencilere verildi.

✔️Yaklaşık 250 öğrenciye madalya ve hediye kuponu verilen ödül töreni salonumuzu dolduran öğrencilerin hep birlikte Ömer Karaoğluna ait “Lailaheillallah” ezgisini söylemesiyle son buldu. @omerkkaraoglu

✔️Namaz Aşığı yarışmasına katılan öğrencilerimizin velilerinden gelen mesajları https://www.instagram.com/tv/Cc8yb2vgXbU/?utm_source=ig_web_copy_link bağlantısındaki yorumlarda okuyabilirsiniz.


✔️Değerler eğitimi zümremize teşekkür ediyor, namaz aşığı öğrencilerimizi ve velilerini tebrik ediyor, öğrencilerimizin gönüllerindeki bu muhabbetin daim olmasını niyaz ediyoruz.
Selam ve dua ile