Telefon
WhatsApp

Öğrencisiz Öğretmenler Günü

Özel İstanbul Mahir çatısı altında önceki yıllardan çok farklı bir öğretmenler günü yaşandı. Geleneksel vakıf yemeği de covid tedbirleri kapsamında yapılamadı. Öğretmenlerin öğrencileri olmadan geçirdikleri ilk öğretmenler günü konferans salonunda gerçekleşen tebrik programı ile tamamlandı.Duygusal anların yaşandığı programda öğrenci mesajları içerikli bir video izlendi. Öğretmenlerin idareciler için hazırladıkları  sürpriz video büyük beğeni topladı. Programda ayrıca vakıf müdürümüz, okul idareci ve koordinatörlerimiz günün anlam ve önemine dair konuşmalar yaptılar. Hediyeleşme ile tamamlanan program  hafızalara unutulmayacak  bir gün olarak yazıldı.

Gün içinde okula öğretmenlerimiz için veli ve öğrenciler tarafından gönderilen sayısız çiçek oldu. İnceliklerinden dolayı sevgili velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Bu öğretmenler gününün yaşanılan ilk ve son öğrencisiz öğretmenler günü olmasını diliyor, öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, kıymetli hediyeleri için vakıf yönetimimize teşekkür ediyoruz.