Telefon
WhatsApp

Ortaokul Mezuniyet Töreni 2022

14 Haziran Salı akşamı okul bahçemizde 2021-2022 Öğretim yılı Özel İstanbul Mahir Ortaokulu mezuniyet töreni gerçekleşti.

Ortaokuldan mezun olan 30 öğrenciye aileleri ve öğretmenlerinin katılımıyla güzel bir mezuniyet töreni yapıldı.

Mezuniyet törenimize Vakıf Başkanımız da iştirak ettiler ve geceye dair duygu ve düşüncelerini misafirlerimizle paylaştılar.

Kurumumuzun açıldığı 2011 yılından itibaren anasınıfı, ilkokul ve ortaokul yıllarını bu çatı altında geçiren ve büyümelerine yakından şahit olduğumuz çok sayıda öğrencimizi mezun ediyor olmak bu yönüyle törenimize özel bir anlam yükledi. Okul Müdürümüz konuşmalarında bu hususa da yer vererek velilerimize kurumumuza duydukları güven sebebiyle teşekkür etti.

Hiçbir aşırılığa kaçmadan, değerlerimize sahip çıkılarak gerçekleşen mezuniyet töreninde ailelerin mezun öğrenci ile sahneye davet edilmesi ve yine onlara da teşekkür belgesi verilmesi aileleri de duygulandırdı.

Program yemek ve plaket takdimi şeklinde iki bölümden oluşurken, öğrencilerinde kendilerine yıllardır emek veren hocalarına hediye takdimi ile üçüncü bir bölüm daha gerçekleşti.

Mezuniyet programını hazırlayan tüm idareci, öğretmen ve personeli tebrik ediyor, katılım sağlayan velilerimize teşekkür ediyor, mezun öğrencilerimize bundan sonraki öğrenim hayatlarında başarılar diliyoruz.