Telefon
WhatsApp

RAMAZAN 2020

2020 Ramazan ayını  güzelliklerle geri de bıraktık. Ömür bitiyor aslında , farkında mıyız? .
Evde geçirdiğimiz  bu Ramazan ve bayram , çok çok yakınımızdaki bir önceki yılın Ramazan aynı bizlere ?Nerde o eski Ramazanlar ? diye yad ettirecek kadar özlense de, ailemizle birlikte sağlık ve afiyet içinde olmanın şükrünü edaya devam etmeliyiz. .
Kurumumuzda uzaktan eğitim sürecinde geçirdiğimiz Ramazan ayı ve bayram günleri oldukça yoğun ama bir o kadar güzel etkinliklerle geçti. Ramazanı evlerinde hazırladıkları süslü köşelerle karşılayan çocuklarımız ve aileleri , değerler eğitimi öğretmenlerimizin her güne bir sahabi etkinliği, takvim yaprağı ve günlük etkinliklerine de oldukça yoğun ilgi gösterdi.

Gerek Ramazan ayı içinde gerekse bayramda okulumuz instagram hesabı üzerinden Canlı yayın programlarımızda ise birbirinden kıymetli misafirler ağırlandı. .
Rabbimizden niyazımız bizleri bir sonraki bayrama sağlıkla , hayırla kavuşturup , bayram sevincini sevdiklerimizle birlikte yaşayabilmemizi nasib etmesidir.
Geceniz , gündüzünüzü  , her anınız hayr , dualarınız kabul , ibadetleriniz makbul olsun... Ramazanınız ve bayramınız mübarek olsun. Nice bayramlara ?

 

Selam ve dua ile.


#ramazan #bayram #dua #etkinlik #takvim #sahabe #canlıyayın