Telefon
WhatsApp

Soğuk Havada Sıcak Buluşma

1 Aralık 2019 Pazar günü vakıf merkezi Tuğra Salonda , ilkokul dördüncü sınıf velilerimize yönelik kahvaltı programı gerçekleştirildi.
Yapılan kahvaltı programının ana gündemi Özel İstanbul Mahir Ortaokulumuzun tanıtımı idi. Velilerimizin ortaokulumuz hakkında tüm bilgileri ilgili ve yetkili kişilerden dinlemeleri , ortaokulumuzla ilgili merak ettikleri soruları cevaplandırmalarını sağlamak amacıyla planlanan program , kahvaltı sonrasında müdür yardımcımız Havva Ertürk hocamızın yapmış olduğu sunumla devam etti. Yapılan sunumda ortaokulumuzda beşinci sınıftan sekizinci sınıfın sonuna kadar yapılan tüm çalışmalar detaylı bir şekilde anlatıldı .
Katılan velilerin program sonrasında sunum ile ilgili memnuniyetlerini dile getirmeleri ve kafamızdaki tüm soruların cevabını aldık şeklindeki ifadeleri bizleri mutlu etti. İlkokulu bitirip ortaokula devam edecek olan tüm öğrencilerin haklarında hayırlı olan okullara devam etmesini niyaz ediyor , bugün tertip edilen programa davetimize icabet ederek iştirak eden tüm velilerimize ve kahvaltı programında hazır bulunan dördüncü sınıf sınıf öğretmenlerimizle birlikte ortaokul öğretmen kadromuza teşekkür ediyoruz . Selam ve dua ile #kahvaltı #ortaokultanıtım