Telefon
WhatsApp

Tebrikler Mahir UAV

Uluslararası İHA Yarışları

✔️İHA konusundaki farkındalığı arttırmak ve yaygınlaştırmak, bu alandaki teknolojik gelişmeleri izlemek ve bu gelişmelere katkı sağlamak aynı zamanda katılımcılara teknik ve sosyal deneyim kazandırmayı amaçlayan yarışmaya ulusal ve uluslararası ön lisans, lisans ve lisansüstü öğrencileri katılıyor.

✔️Bu yıl 660 takımın başvurduğu yarışmada Kavramsal Tasarım Raporunda 232 takım başarılı bulundu. 232 takımdan 198’i Detaylı Tasarım Videolarını yükledi. Bu aşamada başarılı bulunan 126 takım, 9 – 14 Ağustos 2022 tarihlerinde Afyon Motor Sporları Merkezi’nde yarıştı.

✔️126 finalist arasında yer alan ve 6 gün süren yarışmanın ilk gününden itibaren görevleri tam olarak yerine getirmek için gece gündüz çalışmalarını sürdürüp gayret gösteren, özellikle de ilk görevdeki başarıları ile büyük takdir toplayan ve son güne kadar alanda yer alan Mahir UAV takımımızı tebrik ediyoruz.

✔️Bu yıl ilk kez katıldıkları yarışmada 126 finalist arasına katılmayı başaran takımımızın sonraki yıllarda daha büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz.

✔️Bu süreçte takımımıza maddi-manevi en büyük desteği sağlayan Okul Müdürümüz Mustafa Ertürk’e, yarışma sırasında takımı hiç yalnız bırakmayan okulumuz teknik destek personeli ve mobilya-ahşap ustası Recep Çakır’a, okuldaki çalışmalar sırasında takıma her türlü imkanı ve desteği sağlayan Vakıf Müdürümüz Mehmet Akif Ertürk’e, danışman hocamız Devrim Ertuğrul’a ve okul-vakıf personelimize, çok teşekkür ediyoruz.

✔️ Hayal etmeye, gayret etmeye, üretmeye, sabretmeye , dua ile vazgeçmeden devam inşallah. Yolunuz açık olsun Mahir UAV. Başarıların daim olsun Mahir Okulları.

#tebrikler #mahiruav #mahirokulları #iha #uav #teknofest #teknofest2022 @mahirokullari @teknofest @mahir.teknolojitakimlari