Telefon
WhatsApp

Vakıf Buluşmaları 2022

✔️2022-2023 Öğretim yılı ilk ders zilinin çalmasına sayılı günler kala okulumuzdaki öğretmen seminer dönemi de hız kesmeden devam ediyor.

✔️Öğrenci ve veli oryantasyon programları, zümre çalışmaları, LGS çalışmaları, velilerle birebir görüşme randevuları yanında vakıf Tuğra ve Yakut Salonlarımızda öğretmenlerimizle kıymetli hocalarımızın buluşmalarına da imkan sağlandı.

✔️İlk buluşma 6 Eylül Salı günü gerçekleşti. Yoğun programları arasında bize zaman ayıran İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Kıymetli Hocamız Faik Kaptan “Öğretmen ve İletişim” başlıklı sunumu eşliğinde, soru-cevap şeklinde sürdürdüğü konuşmalarında öğretmenlerden özellikle vazifelerini yaparken samimi olmalarını ve tüm çalışmalarında öğrencilerine iki dünyayı kazandırabilmeyi amaç edinmelerini istedi. Hocamız sunumunda gerek doğu gerekse batı düşünürlerinden anlam yüklü sözlere yer verirken, eğitim hayatından tecrübelerin yer aldığı notlarını ve tavsiyelerini de öğretmenlerimizle paylaştı.

✔️İkinci buluşma ise 7 Eylül Çarşamba günü gerçekleşti. Yıllarını ilme adamış olan Vakıf Başkanımız Kıymetli Büyüğümüz İsmail Hakkı Ertürk Hocamız dua ile başlayıp yine dua ile bitirdiği konuşmalarında, vakıf, insan, peygamber, öğretmen, ihsan kelimelerini tanımlamanın yanında Kur’an-ı Kerim’de Lokman Suresinde yer alan Lokman Aleyhisselam’ın öğütlerine de yer verdi. Konuşmalarında gençliğin kurtuluş reçetesine de yer veren hocamız öğretmenlerimizden özellikle Alak, Müddesir, Kalem ve Rahman surelerinin ilk ayetlerini okumalarını istedi.

✔️Kıymetli hocalarımıza Mahir Okulları öğretmenlerimizle vakıf buluşması gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyoruz. Dileğimiz tüm öğretmenlerimizin mahir bir nesli inşa eden mahir öğretmenlerden olmalarıdır.


#vakıfbuluşmaları #mahirokulları #öğretmenseminerdönemi