Telefon
WhatsApp

Yaz Okulu Kapanış Töreni 2022



✔️20 Haziran‘da başlayan ve 7- 14 yaş arası 235 öğrenci ile altı hafta devam eden vakıf yaz okulumuz 29 Temmuz Cuma günü okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilen kapanış programı ile sona erdi.

✔️Kapanış programımız da 800 kişilik salonumuzu dolduran ve bizlerle aynı duyguları yaşayan, davetimize icabet eden tüm velilerimize ve misafirlerimize, özellikle de yoğun programları arasında programımıza da zaman ayırarak katılan çok kıymetli hocalarımız Vakıf Başkanımız İsmail Hakkı Ertürk Hocamız ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Faik Kaptan Hocamıza çok teşekkür ediyoruz.

✔️Yaz okulumuz sürecinde emek veren, gayret gösteren başta vakıf ve okul yönetimlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimize, eğitmenlerimize özellikle Özel İstanbul Mahir Okulları Değerler Eğitimi Zümremize okul ve vakıf çalışanlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

✔️2022 yaz okulumuzda da farklı devlet okulları ve özel okullarda okuyan , hatta farklı şehirlerden tatil için İstanbul’a gelen fakat zamanını bizlerle geçiren çok güzel öğrencilerle buluştuk, tanıştık ve her yönden kazançlı bir zaman dilimini birlikte geçirdik. Rabbimiz yaz okulumuzda yaşanan güzelliklerin, elde edilen bilgilerin ve değerlerin en güzeliyle devamını nasip eylesin.

✔️Bize güvenen ,yaz okulumuzu tercih eden velilerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimizin yolları açık başarıları daim olsun diyoruz.

Selam ve dua ile.