Telefon
WhatsApp

Yeni Dönem Başladı

2021-2022 Eğitim yılı 6 Eylül Pazartesi günü başladı. Öğretmenlerimizin öğrencilerine, öğrencilerin öğretmenlerine kavuşma günü olan bugün aynı zamanda öğrencilerimizin arkadaşlarına olan özlemlerinin son bulmasına vesile oldu.

Her ne kadar güne yağmurla uyansak da okulumuza çocuklarla bahar geldi. Koridorlar, sınıflar, atölyeler, bahçe … her yer çocuklarla şenlendi.

Kurumumuzda her zaman olduğu gibi ilk gün ilk zil ile dersler başlar kuralı bozulmadı ve tüm kademelerde ders programlarına uygun bir şekilde tüm gün boyunca dersler yapıldı.

Sınıf öğretmenlerinin ve branş öğretmenlerinin sürprizleri ile karşılanan öğrencilerimiz gün sonunda evlerine akide şekeri ile uğurlandı. Şekerlere eklenen anlamlı notu sizlerle de paylaşıyor , yeni dönemin hepimiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

“Akide şekerinin tarihi Osmanlı zamanına dayanıyor. Akide sözcüğü bağlılık, sözleşme, bağlanma, birbirinden ayrılmama anlamı taşıyor.
Ayrılmamanın şekeri diye isimlendirilen akide şekeri ile ilk gün sizleri evlerinize uğurlarken, birbirimizi severek, muhabbetle, sağlıkla güzel bir yılı tamamlamayı diliyoruz. Ağzımızın tadı bozulmasın. Yüzünüzden gülümseme, o güzel kalplerinizden sevgi ve merhamet hiç eksilmesin sevgili öğrencilerimiz. Allah’a emanet olunuz. Selam ve dua ile.
Özel İstanbul Mahir Okulları “