Telefon
WhatsApp

Bahçe Şenliği 2022

İki yıl aradan sonra 15 Haziran Çarşamba günü bahçe şenliğimizi velilerimizin yoğun katılımıyla en güzel şekilde gerçekleştirdik.


Sahne gösterileri, atölye çalışmaları, oyun alanları, kitap ve akıl oyunları satış standı dışında bahçe şenliğimizin en önemli etkinliği kermes bölümü de sevgili velilerimizin büyük desteği ile yerini aldı. Şenlik alanında kermes ve diğer etkinliklerden elde edilen gelirle okulumuzun 146 yetim kardeşinin yaz dönemi bağışları yatırılmış olacak Elhamdulillah . Şenliğimizde açık arttırma ile satılan Ebru çerçeveleri geliri de ebruzen velimiz Emel Ekşi tarafından yetim fonuna bağışlandı.

Bizleri hiçbir etkinlik ve iyilik yarışında yalnız bırakmayan kıymetli velilerimize ve öğrencilerimize, bahçe şenliğinin hazırlık safhasından bitimine kadar her alanda görev alan okul personelimize , vakıf personelimize, öğretmenlerimize, idarecilerimize ve velilerimize, sahnede yer alan tüm gruplara özellikle Tiyatro Külliyen ekibine , bağlamasıyla şenliğe renk katan Müdür Yardımcımız Erkan Güneş’e, Mahir UAV takımına, tüm zümrelere ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Rabbimiz buradaki niyetleri kabul eylesin. Niyetler her dem hayır… Akibetimizde her dem hayır olsun inşallah.

Rabbimiz nice güzellikleri birlikte yaşamayı nasib eylesin.

Bu vesileyle de iyi tatiller diliyor, 20 Haziran Pazartesi günü 11 sınıfla başlayacak ve 200 ü aşkın öğrenci ile devam edecek vakıf yaz okulumuz içinde dualarınızı bekliyoruz.