Telefon
WhatsApp

Bilim Seyyahları İle Buluştuk

      TÜBİTAK'ın desteği ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen "Bilim Seyyahları Projesi 4"  12 Eyül Peşembe günü başladı.  

Okul bahçesinde düzenlenen proje kapsamında, fizik, kimya, biyoloji, matematik, arkeoloji, mimarlık, teknoloji, robotik, mucitler, canlandırma, film, astronomi, uçak ve çiftçilik atölyeleri öğrencilerle buluştu. Üç günlük programın ikinci gününde  stantları gezerek deney ve çalışmalara ilişkin bilgi ve fikir edinmek,  atölye çalışmalarına etkin katılım sağlamak için  Özel İstanbul Medeniyet Ortaokulumuzun öğrencileri de Bilim Seyyahları tarafından Kartal AİHL 'ye davet edildi.Çiftlik atölyesinde çiçek ekip , arkeolojide kazı yapma  imkanı bulan öğrencilerimiz ayrıca matematik atölyesince okulun bahçesine yerleştirilen büyük boyuttaki bowling ve satranç gibi  akıl oyunlarını oynayarak eğlendi.

Etkinlikte, sahne deneyleri ekibince de çeşitli bilimsel deneyler öğrencilerimiz ve diğer izleyiciler tarafından merakla işzlendi.

Öğrencilerimize  eğlence ,öğrenme,düşünme ve üretme içerikli  bir zaman geçirme fırsatı sunan Bilim Seyyahlarına ve Kartal AİHL 'ye teşekkür ediyoruz.