Telefon
WhatsApp

Efendimizi Anmaktan Yaşamaya Ortaokul Programı Mart 2022

Muhteşem Final

✔️Özel İstanbul Mahir Ortaokulu 5, 6 ve 7.sınıf öğrencilerimizin Değerler Eğitimi Zümresi , Türkçe Zümresi ve Müzik Öğretmenimiz Fulya Koban ile birlikte hazırladıkları ve iki farklı tarihin ertelenmesi sebebiyle 21 Mart Pazartesi akşamı gerçekleşen program tüm izleyicilerin büyük beğenisini topladı.

✔️Çanakkale Destanı’nın 107., İstiklal Marşının Kabulü’nün 101.yılında vatan uğruna canlarını feda ederek şehadet mertebesine ulaşan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ettiğimiz programda, “Efendimizi (s.a.v) Anmaktan Yaşamaya” etkinlikleri kapsamında hazırlanan ve izleyicileri asr-ı saadete götüren gösterilerle de duygulu anlar yaşatıldı.

✔️ Program öğrencilerimizin okuduğu Kur’an ayetleri ve Emek Camii İmam Hatibi Kurra Hafız Ferhat Kars hocamızın okuduğu aşr-ı şerif ve akabinde günün anlamına binaen yapmış oldukları dua ile başladı.

✔️Sonrasında 6.sınıf öğrencilerimizin sunduğu İstiklal Marşı konulu orotoryo, yine 6.sınıflarımızın Hz.Bilal’in hayatından kısa bir bölümü canlandırdıkları drama, ve 7.sınıflarımızın Efendimiz’in (s.a.v) hayat kronolojisinin yer aldığı sunumları devam etti.

✔️Sunuculuğunu 7.sınıf öğrencilerimizin yaptığı ve 5.Sınıflarımızın korosu ile tamamlanan programda emeği geçen tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, tüm misafirlerimize katılımları dolayısıyla teşekkür ediyoruz.

✔️Müzik öğretmenimizin rahatsızlığı sebebiyle katılamadığı ve yönetimini gerçekleştiremediği koromuzda görev alan 5.sınıf öğrencilerimiz, Fulya öğretmenlerinin yüzünü ak eyledi. Bu vesileyle hocamıza da acil şifalar diliyoruz.

✔️Kapanış gösterimizde seslendirilen ve sanatçı Harun Beyaz’ın seslendirdiği “Gözümün Feri” ezgisine çocuklarla birlikte canlı performansı ile eşlik eden Harun Beyaz gecemize bambaşka güzellikler kattı. Kendisine bu güzel sürprizleri için teşekkür ediyoruz.

✔️Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, tüm misafirlerimize katılımları dolayısıyla teşekkür ediyoruz.

✔️Ayrıca program sırasında desteğini esirgemeyen tüm hocalarımıza , vakıf ve okul yönetimi ve personeline de ayrıca teşekkür ediyoruz.

Programımız hayırlara vesile olsun.