Telefon
WhatsApp

ETKİNLİKLERE GÜZEL KAPANIŞ -2019

Bu yılda Efendimizi (s.a.v) anmaktan yaşamaya etkinliklerimizi Değerler Eğitimi zümremizin öncülüğü ve rehberliği ile hayırla güzellikle 3 Ocak Cuma günü  nihayete erdirdik.
Etkinliklerimizin son gününde, ilkokul sınıflarımızda (2-3-4) kitap okuma siyer yarışması yapıldı. (Ortaokul Perşembe günü idi.)
5. Sınıflar su kuyusu iyilik günümüzde bugündü. Çok bereketli geçti. Toplanan para ile su kuyusuna atılan para miktarı 21.000 TL ye ulaştı.
Ayrıca -Örneğim Peygamberim-Her güne bir sünnet- uygulamamızın son gününde velilerimizin kendi sınıf öğrencilerine aldığı Efendimiz (s.a.v) kokulu hediyeleri ile günün sünneti yaşatıldı.
Değerler eğitimi öğretmenlerimizle birlikte sınıflarda günün sonunda yapılan hediye takdiminde salavatlar okundu ve öğrenilen 14 sünnet tekrar edildi , dualar yapıldı.
Öğrencilerimizin yarışma sınavı dahil etkinlikler kapsamındaki katıldıkları tüm yarışmaları için ödül törenimiz 10 Ocak Cuma günü saat 15.15 te başlayacak ve konferans salonumuzda yapılacaktır.
Rabbimiz çocuklarımızın gönlüne Kuran ve sünnet sevgisini işleyebilmeyi, onları Rabbimizin razı olacağı şekilde her yönden başarılı hayırlı bireyler olarak yetiştirebilmemizi cümlemize nasib eylesin.
Bu vesileyle etkinlikleri düzenleyen değerler eğitimi zümremize ve etkinliklerimize destek veren kıymetli velilerimize ve tüm okul çalışanlarına teşekkür ediyoruz.
Selam ve dua ile. 


#efendimizianmaktanyaşamaya #örneğimpeygamberim #hergünebirsünnet #hediye #veli #teşekkür