Telefon
WhatsApp

Mahirler için Ödül Zamanı-Nisan 2022

✔️ Bilim Kahramanları Buluşuyor / FIRST LEGO League Challenge Programı CARGO CONNECT Sezonu 6. Ortaokul Yerel Turnuvaları'na katılan ve Ortaokul 5. ve 6. sınıf öğrencilerimizden oluşan MAHİRLER LEGO TAKIMIMIZ ROBOT TASARIM DALINDA 7 Mart 2022 akşamı yapılan ödül töreninde 1.lik ödülü kazanmıştı.

✔️Turnuvaya katılan 54 takım arasında ilk defa katıldıkları ve de kısa sürede hazırlandıkları yarışma sonunda böylesine özel bir kategoride 1.lik kazanan ve MAHİR olduklarını da gösteren öğrencilerimizin şampiyonluk kupası, madalyaları ve belgeleri bugün kuruma ulaştı ve takım öğrencilerimize okul müdürümüz tarafından takdim edildi.

✔️ Kayıt sürecinden turnuva anına kadar göstermiş oldukları çaba, özveri ve emekleri için öğrencilerimizi, ailelerini, Mahir Maker öğretmenlerini özellikle de bu sürecin en önemli destekçisi okul müdürümüz Mustafa Ertürk hocamızı tebrik ediyoruz.

✔️Bizleri böylesine güzel bir başarı ile sevindiren, gururlandıran MAHİRLER yeni turnuvalar için hazırlıklarını sürdürüyor. Öğrencilerimizin başarıları daim olsun.


#mahirler #tebrikler #şampiyon #legotasarımbirincisi #legotasarım #mahirellerdemahirnesil #firstlegoleaguechallenge #bilimkahramanları #mahirokulları @mahir.teknolojitakimlari @bilimkahramanlari