Telefon
WhatsApp

TEBRİKLER TEKNO MAHİR

✔️Teknofest 2022 Finali Rize yarışmaları 12-13-14 Ağustos tarihlerinde Rize Çay Çarşısı alanında gerçekleşti.

✔️İnsanlık Yararına Teknoloji, Turizm Teknolojileri, Eğitim Teknolojileri ve Çip Tasarım olmak üzere toplamda 4 kategoride düzenlenen yarışmalarda 699 takım ile 3 bin 32 yarışmacı final için kıyasıya mücadele etti.

✔️İnsanlık Yararına Sağlık ve İlkyardım kategorisindeki 176 finalist takım arasında yerini alan Tekno Mahir Takımımız üç gün boyunca hem jüriye hem de alana gelen ziyaretçilere sunumlarını en güzel şekilde gerçekleştirdi ve Rize’de Teknofest 2022 Finalini Tamamladı.

✔️Mahir Sandalye projeleri ile Rize’de küçük büyük herkesten büyük ilgi gören takımımızın danışman öğretmeni ve bu sürecin en büyük destekçisi Fen Bilgisi öğretmenimiz Esma Yurttaş’ı ve ortaokul 6.sınıf öğrencilerimizi tebrik ediyor özellikle Rize’de de öğrencilerimizle yakından ilgilenen hocamıza çok teşekkür ediyoruz.

✔️Ayrıca bu süreçte takımımıza maddi-manevi en büyük desteği sağlayan Okul Müdürümüz Mustafa Ertürk’e, yarışma sırasında takımı hiç yalnız bırakmayan ortaokul müdür yardımcımız Havva Ertürk’e, okuldaki çalışmalar sırasında takıma her türlü imkanı ve desteği sağlayan Vakıf Müdürümüz Mehmet Akif Ertürk’e, teknik destek personeli ve mobilya-ahşap ustası Recep Çakır’a, grafik ve tasarım personelimiz Enise Özçelik’e, bilgisayar öğretmenimiz Seher Güngörmüş’e, okul ve vakıf personelimize katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.

✔️Final sonuçları önümüzdeki haftalarda açıklanacak ve dereceye giren takımlar Samsun’a davet edilecek. Sonuçların hayırlara vesile olmasını diliyor, öğrencilerimizin ve okulumuzun başarılarının daim olmasını diliyoruz.

✔️ Hayal etmeye, gayret etmeye, üretmeye, sabretmeye , dua ile vazgeçmeden devam inşallah. Yolunuz açık, başarıların daim olsun Mahir Okulları.

#tebrikler #teknomahir #mahirokulları #insanlıkyararınateknoloji #teknofest #teknofest2022 @mahirokullari @teknofest @mahir.teknolojitakimlari