Telefon
WhatsApp

Un Çuvalı İçin İyilik Yarışı-2021

TEŞEKKÜRLER MAHİR OKULLARI AİLESİ

✨Elhamdulillah 26 Kasım Cuma günü akşamı itibariyle iyilik yarışımıza duyarlı ve kurumumuza güven duygusu tam olan velilerimizin, öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve Mahir okullarının gönül dostlarının desteği ile un çuvalı için 2 Kasımda başlattığımız ve niyetini 100.000 TL (1 tır 500 çuval un) diye ettiğimiz iyilik yarışımızı 130.000 TL (650 çuval un) ile tamamladık.

✨25 Kasım akşamı 75.500 TL olan bağış miktarımızdaki eksiğimizi kapatmaya yönelik velilerimize gönderdiğimiz bilgi mesajı sonrası sadece öğrencilerimizden toplanan Cuma sadakası miktarı bugün 8500 TL’ye ulaştı.

✨Bağışımızın 100.000 TL ye ulaşması için hayır üzere yarışan velilerimiz bu miktarı kısa sürede 130.000 TL ye çıkartarak Cuma sevincimizi bugün bambaşka bir coşkuya dönüştürdüler.

✨Okul Müdürümüz ve Vakıf Müdürümüz 26 Kasım Cuma akşamı İHH Maltepe temsilciliğinde bağışımızı elden teslim ettiler.

✨Bağışı teslim alan İHH Maltepe Temsilciliği Başkanı Yüksel Akkuş ,
İHH tarafından “ACİL UNA İHTİYAÇ VAR” sloganıyla yapılan çağrıya okulumuzun verdiği büyük destekten dolayı hocalarımıza teşekkürlerini iletti.

✨İHH yetkilileri yakın zamanda un çuvallarımızın yüklendiği tırımıza ait görüntüleri de bizimle paylaşacaklar inşallah.

✨Mazlumun yemeğine katık olan bu iyiliğe, her kim hangi niyetle katkı sağladıysa Rabbimiz misliyle kabul eyleyip karşılarına çıkarsın.

✨İyiliğimiz, hayrımız mübarek olsun.

✨Teşekkürler Mahir Okulları Ailesi.

✨Teşekkürler Hayırda Yarışanlar.


#iyilikyarışı #unçuvalı #acilunaihtiyacvar #teşekkürler #mahirokulları @ihhinsaniyardim @ihhmaltepe