Telefon
WhatsApp

Zarafet Ailede Başlar

✔️11 Ekim Salı günü Vakıf Tuğra Salonumuzda gerçekleştirilen “Hanımlarla Başbaşa” söyleşimizin konusu “Ailede Zarafet”, konuğu ise kıymetli büyüğümüz Nurhayat Eryılmaz Hanımefendi idi.

✔️Zarafetin ailede başlayan yolculuğunun canlı örneği olan kıymetli büyüğümüz, Kayseri’deki çocukluk yıllarından genç kızlığına, evliliğinden aynı evi paylaştığı kayınvalidesi ile olan anne-kız ilişkisine, beyi ve çocukları ile olan birlikteliğinden, İstanbul’da devam eden hayat yolculuğu sırasında yolunun kesiştiği güzel insanlarla neler yaptığına kadar bir çok konuya konuşmalarında yer verdiler.

✔️Dinleyicilerin can kulağı ile pür dikkat takip ettikleri programda iki saatin nasıl geçtiği anlaşılmadı.

✔️Muhterem büyüğümüz Nurhayat Eryılmaz Hanımefendi’nin hayatından kesitleri nasibi olanların iştirak edip bizzat kendisinden dinleme fırsatı edindikleri program içeriğindeki çoğu bölüm, kendileri ile yapılan ve 2021 Şubat-Mart ve Temmuz aylarında üç ayrı sayıda üç bölümle paylaşılan Şebnem dergisi röportajı metninde de yer almaktadır. Bu ropörtaj metnini okumanızı tavsiye ediyoruz.

✔️Programa katılan misafirlerimize kitap hediyemizin de olduğu bu özel söyleşinin hayırlara vesile olmasını diliyor, bize kıymetli zamanlarını ayıran büyüğümüze ve söyleşimize iştirak eden misafirlerimize teşekkür ediyoruz.

Selam ve dua ile.


#zarafet #zarafetailedebaşlar #ailedezarafet #nurhayateryılmaz #mahirokulları #hanımlarlabaşbaşa